Blog

Ontwaken met nekpijn.

do, 11/11/2021 - 12:28 -- frank

In de ochtend wakker worden met nekpijn kan diverse redenen hebben.
Uiteraard kan er een onderliggend medisch probleem zijn.
Een andere voorkomende oorzaak is dat je veel zweet in bed, maar omdat je nek meestal boven je dekbed uitkomt zal je zweet er daar voor zorgen dat de nek ook het meeste afkoelt (door verdamping van het zweet). Hierdoor durven je nekspieren verkrampen en pijn gaan doen. In dat geval is het belangrijk om je nek warm te houden.

Maar vaak is de reden van nekpijn een foute keuze van matras en hoofdkussen.

Duurzaam en ecologisch slapen.

wo, 06/09/2021 - 13:34 -- frank

Als de opwarming van de aarde of de vervuiling van lucht, zeeën en grondwater u niet interesseren, dan is dit blogbericht niet voor u bedoeld.
Mocht u toch stilaan het gevoel hebben dat we anders moeten gaan leven omdat er geen planeet B is, dan kunnen we u misschien overtuigen om ook ecologisch te slapen?

Ecologisch of duurzaam slapen begint bij de keuze van je bed.

Wat zijn vandaag de meest voorkomende bed systemen?

Slapen met obesitas.

za, 10/24/2020 - 18:13 -- frank

Je leest het vaak in artikels over gezondheid.
Slecht slapen of slaaptekort door overgewicht, aankomen door slaaptekort, de link tussen slaapstoornis en obesitas, etc.

We moeten u hierover waarschijnlijk niet verder informeren, want er zijn voldoende websites over gezondheid die het verband tussen slecht slapen en overgewicht beschrijven.
En vaak is een gezonde levensstijl, gecombineerd met een gezonde voeding het advies dat u ontvangt.

Warme zomer, koel bed

do, 08/02/2018 - 14:49 -- frank

Lig je tijdens een warme zomernacht wel eens te keren in je zweet? Een airco installeren kan uiteraard niet overal en die ventilator blijkt ook niet altijd voldoende. Misschien zou het helpen mocht je kiezen voor een frisser bed.

Een ijzeren bed, traditioneel gemaakt

zo, 07/22/2018 - 15:14 -- frank
Een metalen bed dat u koopt bij Droombedden / FerroBellissimo is nog steeds een traditioneel handgemaakt product. Een leveringstermijn van 10 weken lijkt lang in een maatschappij waar een online bestelling van vandaag reeds morgen door de pakjesdienst geleverd wordt. Maar ieder metalen bed dat ons magazijn verlaat is handgemaakt en daar komt nog behoorlijk wat manuele arbeid bij kijken.

Pagina's